Мъжки и Женски Смарт Часовници 119s, Фитнес-Смарт часовници Fitpro, Модни Часовници за iOS и Android, Настройка на аларма За Мониторинг на Съня, Напомняне за седнало положение
  • Новинка

Мъжки и Женски Смарт Часовници 119s, Фитнес-Смарт часовници Fitpro, Модни Часовници за iOS и Android, Настройка

BGN 0.00

Налично
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

екран цветове 1.1.44 инча TFT с висока чувствителност и единично горивото вестници, което може да осъществява различни дейности. 2.Поддръжка на повиквания и известия за съобщения, никаква важна информация не бъде пропущена. 3.Водоустойчива IP65 за ежедневието, мультиспортивный режим, подходящ за спортове на открито.Автоматично запис на дневния ход на движение и данни за калориите. 4.Поддръжка на функции за мониторинг на съня, когато заспя, той ще бъде автоматично да контролира качеството на съня и запис на данни в приложението. 5.USB зареждане с USB със зарядно, кабел, адаптер самоподготовлен.Спецификация : Модел : 119 SAPP : Fitpro Type : Smart WatchМатериал : ABS&Rubber Screen Размер : 1.44 инча TFTResolution Стойност : 240 x 240 BT Версия : BT 4.0 Съвместима операционна система : Android 5.0 и по-висока/IOS9.0 и вышеоперационный режим : одноточечная бутон Капацитет на батерията : 90 мачфункции : Настройка на алармата, сидячее напомняне, крачкомер, монитор сън, Напомняне за повикване/съобщение, Търсене на телефона, Вдигане на ръце, за осветление, дистанционно камера и др.Вид на сигнала : Vibration Watch език на приложение : китайски, английски Поддръжка на езика приложения : просто насочете език телефонна система Списъка с пакети : 1 * Smart Watch1 * Watchband1 * кабел за зареждане.

Model:
119
SAPP:
Fitpro
Type:
Smart Watch
Material:
ABS&Rubber
Screen Size:
1.44inch TFT
Resolution Ratio:
240 x 240BT
Version:
BT 4.0
Compatible OS:
Android 5.0 and above/IOS9.0 and above
Operating mode:
singlepoint button
Battery Capacity:
90mAh
Functions:
Alarm setting, Sedentary reminder, Pedometer, Sleep monitor, Call/message reminder, Search for phone, Hand raise to light up, Remote camera and more.
Alert type:
VibrationWatch application language
Package List:
1 * Smart Watch :
1 * Watchband :
1 * Charging cable :