Новородените Момчета и Момичета Прекрасни Шапки Писмо от рипсено Кадифе, шофьор на камион Шапка с Пухкави Топки Пискюл Аксесоари За Деца
  • Новинка

Новородените Момчета и Момичета Прекрасни Шапки Писмо от рипсено Кадифе, шофьор на камион Шапка с Пухкави

BGN 0.00

Налично
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка. ❤Кръст Бод Пакетът включва 1 х сладък пискюл вязаная бейзболна шапка. ❤На горния сладък пискюл вельветовый дизайн с лесен отличен стил са подходящи за ежедневието и эластичен, за да расте заедно с вашето дете.подкрепа за измиване на ръцете само.Не се гали.Идеален за връщане в училище, футболни мачове и други мероприятия на открито.Не само, че младенецът дете уютен и топъл, но сладък пискюл зимна шапка също ще изглежда така очарователно.Изпрати го!Дете бейзболни шапки, Лесен писмо бродерия от рипсено кадифе, шофьор на камион шапка с помпоном Характеристики : Мека кърпа с голяма пропускливост на въздуха, за да запази главата на вашето дете удобно.Добър зимен аксесоар, който може да бъде носен и добавете стил и забавление в някоя от вашите зими.Пожелавам ви щастлив Ден на благодарността и Коледа. ❤Размер : Тази вязаная детска зимна шапка с помпоном подходящ за новородени - 3 години. Регулируема закопчалка на една кука и контур, може да се регулира лесно за носене.Висококачествен велур, мек, сладък, удобен и топъл. Ръчно пране студено с подобни цветове.5"(регулируема) Приложимо пол : Унисекс Препоръчителна възраст : 2-8 години Применимая сцена : ежедневни шапка Стил : купола на Пратката включва 1 х шапка обещание, Ако продуктът има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-бързо.Печат на етикет за обратна доставка.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Само ръчно пране.Спецификация : Материал : велур Цвят : многоцветен Размер : Обиколката на шапката : 52 см/20.Насладете се на допълнителна топлина, която предпазва вашето дете, дори и в най-студена зима.Новороденото унисекс дете, подарък за рожден ден, Коледа и детето е чудесна топла шапка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. ❤Детски подаръци : Чист цвят двоен пискюл шапка шапки.Поставете неподвижно, за да изсъхне.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.

Material:
Corduroy
Color:
Multi-color
Size:
Hat circumference
Applicable gender:
Unisex
Advised Age:
2-8 Years
Applicable scene:
Casual
Cap style:
Dome
Package Included :
1 X Hat :
Promise :
If the product has any quality problems, please feel free to contact us, we will help you solve the problem as quickly as possible. :