Oumefar Форма на Сърце Бижута Организатор за Съхранение на Музикалното Ковчег с Танцьорка Момиче на Музикалната Ковчег Подарък изящна Изработка Кутия За Съхранение
  • Новинка

Oumefar Форма на Сърце Бижута Организатор за Съхранение на Музикалното Ковчег с Танцьорка Момиче на Музикалната

BGN 47.57

Налично
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

0in Тегло : Approx.ПРОСТА ДЕЙНОСТ : Кутия за съхранение на бижута, липсата на батерията, само необходимостта ръчно завъртане на ключ, лесен за работа, лесен за употреба, помощ, за да запази мръсни бижута в ред и да направят децата пълни с радост. Това е и кутия за съхранение, в който можете да поставите вашите обеци, пръстени или други бижута.Моля, обърнете истински като стандарт. Изработен е от висококачествен материал ABS и електронни компоненти за издръжливост и дълъг експлоатационен срок. Изработката е отлична, текстурата дотошная и вижда, че има голяма колекционерски магазини има стойност. Никоя батерия не е необходима, тъй като път, завъртете ключа ръчно, лесен за работа и удобен за използване.Функция : 1.Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК : подарък за рожден ден на музикалната ковчег, изящна изработка, високо качество, най-добрият подарък за деца, възрастни, възрастните рожден ден, Коледа, свети Валентин, ще ви донесе добър опит, това е рядко добър избор за вас.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Музикално ковчег е направен от висококачествена ABS и електронни компоненти, здрава, много здрава и безопасна.Това е и кутия за съхранение, в която можете да сложите обеци, пръстени или други бижута, които могат да отговарят на вашите различни нужди. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Изящна ИЗРАБОТКА : Музикално ковчег, изящна изработка, тънка и невидима текстура, много ценно за колекцията.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Musical Jewelry Box
Material:
ABS+ Electronic Components
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 19x18.5x7.5cm / 7.5x7.3x3.0in
Weight:
Approx.510g/18oz
Features:
Rotate clockwork spring, open the drawer, music starts at once
Package List:
1 x Musical Jewelry Box :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :