500шт Прекрасно Цвете, Благодаря ви за Подкрепата на Моя Малък Бизнес Етикети Декор Кръгъл Печат на Етикети за Бизнес Подарък
  • Новинка

500шт Прекрасно Цвете, Благодаря ви за Подкрепата на Моя Малък Бизнес Етикети Декор Кръгъл Печат на Етикети

BGN 9.27

Налично
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен от висококачествени материали, безопасни за всички.Идеален за картички, пликове, кутии, торбички, картонов, кърпички и много други.Перфектен завършек за конвертам и опаковката.Размер на стикери ги прави идеални за нанасяне на продукти с по-малък размер, като опаковани сладкиши, малки занаяти и запечатване на пликове/писма лоялни клиенти, които поддържат бизнеса си.Тези етикети ще направят вашата подарък полето по-красива прост начин.Преди употреба, моля, уверете се, че публикуваните продукти се чисти, за да стикери може да се прилага по-здраво.Спецификация : Цвят : Пъстър Материал : хартия Ще се насладите на нашите стикери 2.It самоклеящийся, лесно се поставя и беля. 3.Подходящ за сватбени партита, празнични благословии, домашен текстил, канцеларски материали и т.н. 4.Ние обичаме нашите клиенти,ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

Colour:
Colourful
Material:
Paper
You will love our stickers :
2.It is self-adhesive, easy to stick and peel. :
3.Suitable for wedding party, holiday blessing, home textiles, office supplies, etc. :
4.We love our customers,if you have any questions,kindly please feel free to contact us,we will do our best help you to solve it. :