FAKEME Силиконов Калъф Мек Защитен Калъф за S GPS Локатор Finder Защитен Калъф за Преносим Амортисьор Pe - червен, 1.4x0.3 инча
  • Новинка

FAKEME Силиконов Калъф Мек Защитен Калъф за S GPS Локатор Finder Защитен Калъф за Преносим Амортисьор Pe

BGN 0.00

Налично
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компактна конструкция, която лесно се побира на ключове и чанти.Удобен силиконов ремък за ръка.Не се наруши прехвърлянето на сигнала или звук.Твърд, издръжлив силикон запазва вашата безопасност.За Случай (2021) / s Case (2021) [Устройство не е включен].Описание : - Компактен дизайн, който лесно се побира на ключове и чанти - Твърд, здрав, силикон поддържа s в безопасност - Удобен силиконов ремък за ръка - да Не се наруши прехвърлянето на сигнала или звук - За злополука (2021) / за повод s (2021) [Устройство не е включен в комплекта]Спецификация : - Размер : 36x8 мм/1.4x0.3 іпсһпакет включва : 1x защитен калъф Вашето удовлетворение е наш приоритет.По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

- Size:
36x8mm/1.4x0.3 inch
Package Includes:
1x Protective case :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :