FAKEME Силиконов Калъф Мек Защитен Калъф за S Location Тракер GPS Finder, Портативен Амортисьор Защитен Калъф Skins Anti-Scratch - червен
  • Новинка

FAKEME Силиконов Калъф Мек Защитен Калъф за S Location Тракер GPS Finder, Портативен Амортисьор Защитен

BGN 0.00

Налично
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не се наруши прехвърлянето на сигнала или звук.За Случай (2021) / s Case (2021) [Устройство не е включен].Компактна конструкция, която лесно се побира на ключове и чанти.Удобен карабинер позволява застегиваться и си отиват.Твърд, издръжлив силикон гарантира вашата сигурност.Описание : - Компактен дизайн, който лесно се побира на ключове и чанти - Твърд, здрав, силикон запазва вашата сигурност - Удобен карабинер позволява да се определи и да отида - да Не се наруши прехвърлянето на сигнала или звук - За корпуса (2021) / s Case (2021) [Устройство не е включен в комплекта]Спецификация : - Размер : 51x42x5mm/2x1.65x0.2 inch Package включва : 1x защитен case1x carabiner Your удовлетворение е наш приоритет.По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

- Size:
51x42x5mm/2x1.65x0.2 inch
Package Includes:
1x Protective case :
1x carabiner :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :