Yivibe Капачката на Колелото на Количката, Външни Аксесоари Покриване на Колело на Количка Ръчно Пране Прахозащитен Аксесоари за Колички за Инвалидни Колички за Детс
  • Новинка

Yivibe Капачката на Колелото на Количката, Външни Аксесоари Покриване на Колело на Количка Ръчно Пране Прахозащитен

BGN 8.96

Налично
В магазина

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Капачката на колелото на количката няма да се отрази на движението на количка, идеална за пътуване на открито.Избрани висококачествени материали от плат Оксфорд са трайни и износостойки.Това може и мръсотията на колела петно на вътрешната повърхност на пода.Лесен за инсталиране и употреба, се използва широко в инвалидни колички, инвалидни колички и бебешки колички.Прахоустойчив, мръсен, противообрастающий, стираемый ръчно, многократно, по-дълъг живот.Функция : 1. Капачката на колелото на количката няма да се отрази на движението на количка, идеална за пътуване на открито.2. Той може и мръсотията на колела петно на вътрешната повърхност на пода.3. Избрани висококачествени материали-плат Оксфорд са трайни и износостойки.4. Лесен за инсталиране и употреба, се използва широко в инвалидни колички, инвалидни колички и бебешки колички.5. Прахоустойчив, анти‑мръсен, противообрастающий, моющийся ръчно, многократно, по-дълъг живот.Параметри : Тип на продукта : Чанта за количка Материал : Оксфорд облекло Тегло : Approx. 17g-25g / 0.6 oz-0.9 oz кръст Бод Пакет списък : 2 x Количка колела Cover Note : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Stroller Wheel Cover
Material:
Oxford Cloth
Weight:
Approx. 17g-25g / 0.6oz-0.9oz
Package List:
2 x Stroller Wheel Cover :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :